Din expert på barstolar sedan 10 år!
 +49 40 840 50 89 15 (mån- fre kl 9 - 17)
 • Frakt 45 SEK / artikel
 • Leveranstid 3 - 5 vardagar
 • Gratis retur
 • Unik design
 • Stort urval

Sittgrupp Ronda Zoom

Fler bilder:
%

Sittgrupp Ronda

Ordinarie pris 3 559,00 kr

Extrapris: 3 203,10 kr

Inkl. Moms

Artikelnummer: 11279699

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Leveranstid 3 - 5 vardagar
Material sits Plast
Vikt 17 kg
Antiglid fötter Ja
Monterad Ja

Outdoor-Sittgrupp RONDA med stapelstolar av plast modell Vita

 

I detta set ingår fyra stolar modell Vita och ett bord modell Sorthie. Dessa passar ihop perfekt och i kombination framställer de en snygg, upplivande och praktisk sittgrupp som gott kan användas utomhus också .

 

Stol VITA – avslappnad och fräsch! Denna stol känntecknas av snygg och trendig formgivning. En ganska prydlig och praktisk stol! Passar till nästan alla miljöer, inredningar och omgivningar! Stolens vackra färger ger ett varmt och välkomnande uttryck som får alla att trivas!

 

Dessutom är denna stol ganska praktisk och lättskött. Lätt att rengöra. Tillverkad av slitstark plast. Regn, champagne, läsk, det gör inget, inga fläckar! Kan gott användas inom- och utomhus. Stolen är stapelbar och kräver inte mycket utrymme. Den är stapelbar för platsbesparande förvaring. Snygg och fräsch och mycket praktisk.

 

Trädgårdsbord Sorthie av plast Ha kul i trädgården eller annan uteplats med detta praktiska och slitstarka trädgårdsbord. Gjort av högvärdigt plast. Passar perfekt till våra fräscha och trendiga stapelstolar. Trädgårdsbord Sorthie är stabilt och robust samt håller lång livslängd. Detta trädgårdsbord är mycket praktiskt eftersom det är fällbart. Bordsskivan i plast är mycket tålig och lätt att rengöra. Underredet är gjort av eloxerat aluminium, ett reptåligt, hållbart material som är optimalt för insats utomhus! Givetvis är detta bord också lämpat för användning inomhus såklart! Välkomnande, uppfriskande formspråk och färg på bordet framställer också en rolig omväxling i trädgården, på altan eller på balkongen. Trädgårdsbord Sorthie kan gott stå ute p g a slittåligt polypropylen material som är vattenavvisande och UV-beständigt. !

 

Denna sittgrupp passar nästan allt och alla. Mångsidig och flexibel som den är. Matchar t ex alla partyrum eller kanske ska det vara något utsökt, lite speciellt blickfång? Gillar du saker och ting som kommer med ett säreget uttryck? Då passar visserligen denna modell oavsett om den ska placeras i ditt hem, på mässor, i butiken eller var som helst. Vardagsrum, barnrum – letar du efter någon omväxlande sittgrupp som livar upp så passar denna fräscha möbelgrupp perfekt. Lämpad för användning utomhus också om den ska ställas upp i trädgården, på terassen eller vilken uteplats som helst. Gjord av stabilt och hållbart material (polypropylen). Vattenavvisande och UV-beständig.

Denna sittgrupp är perfekt lämpad för restauranger, krogar, caféer el dyl, men givetvis också för privata hem. Uppgraderar alla platser och inredningar!


Cirkamått:
Bord:
Höjd: 72 cm
Bordsskiva: 70 cm x 70 cm
Vikt: 4,8 kg

Stol:
Höjd: 80 cm
Bredd: 44 cm
Djup: 53 cm
Sitthöjd: 44 cm
Vikt: 3,1 kg


Denna sittgrupp inkluderar ett fällbart bord och fyra stolar.

Frakt
Frakt Pris Leveranstid
Sverige 45 SEK 3-5 vardagar
Finland 90 SEK 4-6 vardagar
Danmark 90 SEK 4-6 vardagar
Tyskland 90 SEK 4-6 vardagar
Betalningssätt
 • Förskottsbetalning: Efter skickad order får du ett inbetalningskort. Efter erhållen inbetalning skickas varan omedelbart. Inga andra avgifter tillkommer.
 • PayPal: Betala direkt efter skickad order via Paypal. Varan skickas sedan omedelbart. Inga andra avgifter tillkommer.
 • Kontokort: Betala direkt efter skickad order med kontokort. Varan skickas sedan omedelbart. Inga andra avgifter tillkommer.
Ställ en fråga
 • * Obligatoriska fält

  Skicka