Kontorsstolar

(1 Products)

Shop By
Your Selection
  1. Ø 5cm, Länge 295-435mm Remove This Item
Shopping Options
Färg
Set Descending Direction
  1. Gaslift 1 chrom
    Gastryckfjäder för kontorsstolar
    Reducerat pris 560,90 kr Ordinarie pris 879,90 kr
Set Descending Direction

VAD DU BÖR TÄNKA PÅ NÄR DU KÖPER KONTORSSTOLAR

En bra kontorsstol är inte bara användbar på kontoret, en ergonomisk kontorsstol gör det också lättare att arbeta vid datorn i arbetsrummet. En väl vald kontorsstol är fortfarande bekväm även efter att ha suttit länge och kan förebygga irriterande ryggsmärtor. När du väljer en modell kan du uppmärksamma följande punkter så att du vet exakt vad som är viktigt när du gör ditt val.

RYGGSTÖDETS KORREKTA HÖJD

Ryggstödet får inte sticka ut över din nacke eller stanna halvvägs ner på ryggen. Höjden på många kontorsstolar kan justeras manuellt. Dessutom har vi lagt till ryggstödshöjden för varje modell i beskrivningen så att du kan se måtten rakt framför dig och mäta din idealiska ryggstödshöjd.

SÄTET FÖRHINDRAR SMÄRTA I BÄCKENET

I kontorsstolar stöds ryggraden av ryggstödet, men även bäckenet utsätts för den största belastningen när man sitter länge och bör inte försummas. För att undvika spänningar, smärta eller cirkulationsproblem bör du vara uppmärksam på följande punkter i kontorsstolens säte: Sitthöjden Sitthöjden på din kontorsstol bör anpassas efter längden på dina underben, så att sittvinkeln i kombination med ryggstödet och dina överben är ungefär 90 grader. På så sätt kan du undvika spänningar i nacken (förutsatt att datorskärmen är idealiskt inställd). Sitthöjden på bra kontorsstolar kan justeras manuellt enligt önskemål. Sätesdjup För ett optimalt sittdjup (avstånd från ryggstödet till sätets främre kant) bör du se till att avståndet mellan knäryggarna och säteskanten är cirka tre centimeter brett. Detta ger bättre blodcirkulation i underbenen och minskar trycket på låren.

VAR KAN MAN KÖPA KONTORSSTOLAR?

Du kan köpa kontorsstolar bekvämt i vår webbshop. Leveransen till Tyskland och Österrike är GRATIS och sker inom några arbetsdagar. Du har redan beställt och bestämt dig för en annan barstol? Inga problem - returen är också kostnadsfri. För alla andra frågor om barstolar finns vi där för dig på hotline 05323-69899-0 måndag till fredag kl. 9-17!