Barstolar utomhus

(10 Products)

Shop By
Shopping Options
Färg
Set Descending Direction
 1. 2er Set Barhocker Air orange
  Set med 2 barstolar för utomhusbruk AIR
  Reducerat pris 2 620,90 kr Ordinarie pris 3 751,90 kr
 2. 2er Set Outdoor Barhocker GIO weiß
  Set med 2 barstolar för utomhusbruk Gio
  Reducerat pris 2 478,90 kr Ordinarie pris 3 305,90 kr
 3. Barhocker Air grün
  Outdoor Barstol Air Plast
  Reducerat pris 1 523,90 kr Ordinarie pris 2 109,00 kr
 4. Barhocker Alia Cremeweiß braun-meliert
  Konstrotting Barpall Alia
  Reducerat pris 519,90 kr Ordinarie pris 1 007,90 kr
 5. Barhocker Alia 5mm cremeweiß braun-meliert
  Barstol Alia 5mm
  Reducerat pris 557,90 kr Ordinarie pris 1 295,90 kr
 6. Barhocker Mari Cremeweiß weiß
  Konstrotting Barpall Mari
  Reducerat pris 1 124,90 kr Ordinarie pris 1 547,90 kr
 7. Barhocker Ares braun
  Barstol Ares Plast
  Reducerat pris 1 453,90 kr Ordinarie pris 2 086,90 kr
 8. 2er Set Barhocker Fox, transparent bernstein
  2-pack Barpall FOX
  Reducerat pris 2 599,90 kr Ordinarie pris 3 534,90 kr
 9. Barhocker Fox weiß glanz
  Barpall FOX
  Reducerat pris 1 469,90 kr Ordinarie pris 2 025,90 kr
 10. Barhocker GIO weiß
  Utomhus Barstol GIO
  Reducerat pris 1 555,90 kr Ordinarie pris 2 067,90 kr
Set Descending Direction

BARSTOLAR FÖR UTOMHUSBRUK

Du kan köpa barstolar för utomhusbruki vår webbshop. Kvaliteten på barstolarna och allroundtjänsten är vår prioritet. I vårt sortiment finns barstolar för utomhusbruk i olika varianter. Vare sig barstolar för utomhusbruk i en uppsättning av 2, höjdjusterbara eller i vintagestil - urvalet är mångsidigt och utökas ständigt.

FÖRDELARNA MED BARSTOLAR FÖR UTOMHUSBRUK

Tillbringa tid med dina nära och kära med stil och komfort. Oavsett om det är en måltid hemma, på en restaurang eller i trädgården på kvällen - det ska vara ett nöje att sitta ner! Det är precis därför som våra barstolar för utomhusbruk erbjuder ett idealiskt sittalternativ med stil för överallt.

REKOMMENDERADE BARSTOLAR FÖR UTOMHUSBRUK

Letar du efter en barstol för utomhusbruk men kan inte bestämma dig? Inga problem, vi presenterar några unika exemplar för dig för att göra ditt beslut lättare. Barstolar för utomhusbruk i ett set om 2 Dessa extremt chica och praktiska AIR barstolar passar in i alla vardagsrum med sitt moderna utseende. Det utmärkta hantverket uppfyller de högsta kraven - både hemma och utomhus. Barstolarna är genomgående tillverkade av polypropylen och är därför vattenavvisande och UV-ljusbeständiga. Det är inte bara den ergonomiska formen som gör den här barstolen till något speciellt. Det honungskaveldesignade mönstret i sätet gör också barstolarna Air till ett absolut blickfång! Den behagliga sitthöjden på 75 cm och det allsidiga fotstödet gör att du kan sitta bekvämt i flera timmar. Barpall utomhus utan ryggstöd Barpallen FOX imponerar med sin moderna och funktionella design. Dess utmärkta utförande uppfyller de högsta kraven och garanterar unikhet med sitt utseende. Den passar till nästan alla stilar och ger varje bar en sofistikerad känsla. Sitthöjden är 75 cm och är särskilt bekväm tack vare det allsidiga fotstödet. Den kompletta pallen är tillverkad av högkvalitativ glansig teknopolymer PA6-nylon eller klar transparent polykarbonat. Denna möbel imponerar med sin intelligenta och moderna design. De har karaktär och står för individualitet i din boendestil - såväl inomhus som utomhus. Tack vare de högkvalitativa materialen är FOX barpallen absolut väderbeständig, reptålig, UV-beständig och okänslig för fläckar och fukt. Barpall utomhus med ryggstöd Barpallen Maya imponerar med sin enkla design och funktionalitet. En behaglig sittkänsla skapas av sitthöjden på 75 cm i kombination med ryggstödet. Denna komfort avrundas av fotstödet. Tack vare materialkompositionen av glasfiberförstärkt polypropen är denna pall lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Dessutom är diskpallen absolut väderbeständig och resistent mot fläckar, smuts och fukt. Om du någon gång behöver stuva undan Maya är den här pallen också stapelbar. Ett riktigt blickfång i en enkel design!

VAR KAN MAN KÖPA BARSTOLAR FÖR UTOMHUSBRUK?

I vår webbshop kan du köpa barstolar för utomhusbruk i olika utföranden. Leverans till Tyskland och Österrike är GRATIS och sker inom några arbetsdagar. Du har redan beställt och bestämt dig för en annan barpall? Inga problem - returen är också kostnadsfri. För alla andra frågor om barstolar finns vi där för dig på hotline 05323-69899-0 måndag till fredag kl. 9-17!