Leveransvillkor

Vi levererar frakt fritt inom hela Sverige. Leveransen tar oftast 4-6 vardagar med undantag för jul och andra röda dagar som gäller i Sverige och Tyskland vilken betyder att leveranser från oss kan ta något längre än normalt, ytterligare 2-3 arbetsdagar.

Vi behandlar normalt din order inom 24 timmar på helgfri vardag efter det att vi har mottagit din beställning (undantag överföring till bankkonto). Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och eventuella fel i lagersaldot som kan leda till längre leveranstider än beräknat. I dessa fall informerar vi alltid dig som kund om den beräknade leveranstiden eller annulleringen av beställningen. Vi använder oss vanligtvis av DPD som transportör. För större mängder och storlekar använder vi UPS. Företaget som är ansvarig för utlämning i Sverige är Postnord.

Transportföretaget försöker alltid att leverera våra paket till dörren. Om det inte är möjligt försändelsen kan hämtas på närmaste utlämningsställe enligt avisering. Kunden får en avisering via SMS eller som postavi när paketet finns klart för avhämtning. Du får även en spårninkslänk från oss, där du kan se vart befinner sig paketet. Det kan hända att Postnord inte lämnar eller skickar aviseringen. Därför är det bra att använda länken för att se om paketet blev utlämnat till ett utlämningsställe i din närhet. Du kan hämta paketet själv utan att ha fått avisering. Ta bara med sändningsnummer från spårningslänken samt ditt Id-kort eller körkort.

Om du har frågor angående ditt paket inom Sverige, kontakta snälla Postnord 0771–33 33 10, mån–fre klockan 08.00–19.00.

EJ UTHÄMTADE PAKET, FÖRLÄNGD LIGGTID SAMT FÖRÄNDRAT UTLÄMNINGSSTÄLLE/MOTTAGARNAMN

Varor skickade till privatperson finns kvar på utlämningsstället i 14 dagar. Om liggetiden är längre än 14 dagar, skickas paketet tillbaka till vårt lager.